Cum arata iPhone 5? (Poze)

De: Pandaru Alin Daniel / 03.10.2011, 11:47
Desi mai este doar o zi pana la lansarea oficiala a noului iPhone, au aparut deja imagini cu noul model marca Apple.

Designerii au creat o macheta a noului iPhone 5, care ne dezvaluie un dispozitiv un pic mai mare fata de predecesorul sau, cu un ecran de patru inci care acopera intregul model.

Expertii de la Giga Netzwerk au compilat toate datele „scurse” de pana acum referitoare la componenta hardware si a design-ului pentru a arata cum cred ei ca va fi noul model de iPhone.

GALERIE FOTO


Macheta dezvaluie un model mai subtire, cu o carcasa de aluminiu, iar butonul de „home” este oval

Conform ultimelor zvonuri, modelul s-ar putea numi iPhone 4S, in loc de iPhone 5.

Cel mai recent iTunes beta pentru dezvoltatori include referinte pentru un iPhone 4S CDMA, conform 9to5mac. De asemenea, in inventarul celor de la Apple se gasesc referiri la un iPhone 4S, sub numele de cod „N94AP”.


iPhone 4S apare in noul iTunes

Povestea devine si mai interesanta, Macrumors scotand in evidenta faptul ca iPhone 4S s-a aflat in versiunile beta de iTunes inca din august, iar Gizmodo a obtinut poze cu ceea ce se crede a fi un model mai ieftin de iPhone 4, cu numele de cod „N90A”.

Ce inseamna asta pentru iPhone 5 si iPhone 4S? Inca o data se dovedeste ca de fapt nimeni nu stie ce planuieste Apple. Cateva surse spun ca va fi lansat doar un iPhone 4S, in timp ce altele cred ca Apple va lansa un iPhone 4 imbunatatit si un iPhone 5.


Un model mai ieftin de iPhone 4 a fost descoperit in Brazilia

Ramane insa de vazut ce dezvaluiri vor face maine cei de la Apple.

Vei fi dezamagit daca nu o sa fie lansat iPhone 5?