Cum arăta Irina Reisler la 100 de kilograme. Vedeta a slăbit cu dieta disociată – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 19.05.2017, 15:20
Cum arăta Irina Reisler la 100 de kilograme. Vedeta a slăbit cu dieta disociată – FOTO
Irina Reisler este mai slabă cu 50 de kilograme faţă de acum 14 ani. De atunci vedeta se menţine mâncând sănătos şi echilibrat.

„Sarcina şi alăptatul au fost responsabile de luarea excesivă în greutate. Mâncam pentru două persoane atunci când eram însărcinată, iar după ce s-a născut fata, a trebuit să continui să mănânc pentru a avea lapte să alăptez”, povesteşte jurnalista. „În total, am dat jos 54 de kilograme. Primul regim m-a ajutat să slăbesc peste 40 de kilograme în aproximativ un an. Era o dietă disociată din medicina tradiţională chinezească. Apoi am făcut pauză, deşi mai aveam de dat jos încă vreo 10 kilograme, care au dispărut anul trecut cu a doua cură de slăbire”, spune prezentatoarea de televiziune.

Irina Reisler, jurnalist, promotor al vieţii sănătoase, al cărui business actual încurajează viaţa echilibrată, a slăbit 50 de kilograme cu ajutorul dietei disociate. Află aici câteva dintre secretele sale, dar şi reţete delicioase pe care le-a preparat pe tot parcursul procesului de slăbire. 

Vezi în galeria foto cum arăta jurnalista pe vremea când pierduse lupta cu kilogramele!