Cum arată Lucy Ewing din Dallas, la 53 de ani

De: Gabriela Voicu / 11.04.2012, 10:00
Cum arată Lucy Ewing din Dallas, la 53 de ani
Charlene Tilton, alias Lucy Ann Ewing din serialul "Dallas" arată excelent la 53 de ani.

Charlene Tilton, alias Lucy Ann Ewing a devenit cunoscută în lumea întreagă, după ce a apărut în serialul american de mare succes „Dallas”.

Așa arată Charlene Tilton astăzi, la vârsta de 53 de ani.

Pe 2 aprilie 1978 actrița a apărut pentru prima oară pe micile ecrane în rolul din „Dallas”, serial difuzat și la noi în țară. Tilton și-a încheiat prestația în cel de-al optulea sezon al serialului, în luna mai a anului 1985, dar s-a întors la sfârșitul celui de-al unsprezecelea sezon.

Charlene Tilton

Lucy Ewing este o adolescentă rebelă care ajunge să aibă o aventură cu unchiul ei, Ray, și cu un profesor de matematică de la școală. În cele din urmă se îndrăgostește de un băiat de vârsta ei, Kit Mainwaring, dar își dă seama că acesta este homosexual. După numeroase probleme cu drogurile, două divorțuri și un avort, personajul interpretat de Cherlene Tilton își găsește liniștea în Italia, la finalul serialului.

Daca Charlene arată excelent la vârsta ei, nu același lucru se poate spune despre celebrul Larry Hagman, alias J.R. din același serial, care se luptă cu cancerul și a slăbit atât de mult încât este de nerecunoscut.