Cum arată mama reală a lui Fuego! Nu este Irina Loghin. „E una dintre cele mai frumoase femei” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 06.09.2017, 11:41
Cum arată mama reală a lui Fuego! Nu este Irina Loghin.
Fuego nu este fiul Irinei Loghin, cum mulţi ar fi tentaţi să creadă. Uite cum arată mama lui adevărată!

Fuego nu a ieşit foarte des în public cu adevărata lui mama, doamna Eugenia Surugiu. Nu exista imagini cu ei împreună, nu au fost la emisiuni, iar Fuego nu-şi invită mama la concerte pentru că, a motivat el, e prea emotivă şi ar plânge văzându-l pe scenă.

Cum arată fosta logodnică a lui Fuego, singura femeie cu care ieşit în public vreodată! O cunoscută politiciană

Deşi a vorbit uneori despre mama lui, Paul Surugiu a prezentat câteva fotografii, în urma cu ani buni, la o emisiune tv.

”Ea e mama! Avea 20 de ani şi credeţi-mă că şi acum consider că este una dintre cele mai frumoase femei pe care mi-a fost dat să le cunosc. Avea un farmec aparte şi atrăgea toate privirile. Era la punct cu ultimele apariţii în materie de modă şi nu se neglija niciodată. A muncit, dacă vă puteţi imagina, timp de mai bine de 30 de ani, în mediu toxic, ca artist decorator. Mi se umple inima de bucurie când mă uit la poza aceasta şi-mi dau seama că pentru ea timpul a lucrat nostalgic, aşezându-i pe ochi bucurii, făcând să fie un om împlinit, prin mine! A luptat, alături de tata, ca eu să reuşesc, să pot cânta, să ajung artist în adevăratul sens al cuvântului! N-a cerut vreo răsplată şi nici nu vrea. Preferă să stea în umbră, fiind un om discret, având în continuare grijă de visele şi fericirile mele. Îţi mulţumesc, dragă mamă, pentru ce sunt şi pentru cum sunt! Îţi mulţumesc pentru toate dorurile aşezate pe chipul tău şi pentru iubirea ta! Te iubesc, mamă!”, a scris Fuego pe Fcebook.

Tags: