Cum arată moştenitoarea averii Swarovski: A avut rochie de mireasă de peste 1 milion de $

De: Alexandra Necsoiu / 22.06.2017, 11:19
Cum arată moştenitoarea averii Swarovski: A avut rochie de mireasă de peste 1 milion de $
Victoria Swarovski, moştenitoarea familiei care deţine brandul de pietre preţioase, s-a căsătorit weekendul trecut cu alesul inimii ei, milionarul Werner Mürz.

Ceremonia a avut loc în oraşul italian Triest. Victoria Swarovski, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit cu Werner Mürz, investitor în domeniul imobiliar.

Rochia de mireasă, în valoare de peste un milion de dolari, decorată cu 500.000 de cristale Swarovski, are o trenă imensă şi cântăreşte 46 de kilograme. Mireasa a purtat şi un voal de 8 metri lungime, cercei cu diamante şi o pereche de pantofi cu toc Jimmy Choo. Verigheta sa este decorată cu diamante. Nunta a durat trei zile, cu două petreceri care au urmat după ceremonie.

Victoria Swarovski este cunoscuta in Austria, unde a cantat inca din copilarie, obtinand primul contract cu Sony la varsta de 17 ani. A cantat in melodia tematica a filmului ”Cronicile din Narnia: Calatorie pe mare cu Zori-de-Zi/ The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader”, ”There’s A Place For Us”, si a castigat versiunea germana a competitiei ”Dancing With The Stars” in 2016.