Cum arată nevasta lui Sylvester Stallone, în costum de baie, la 46 de ani!

De: Cătălina Matei / 02.12.2014, 10:27
Cum arată nevasta lui Sylvester Stallone, în costum de baie, la 46 de ani!
Deşi sunt căsătoriţi de mai bine de 17 ani, Sylvester Stallone şi soţia sa, fostul model Jennifer Flavin, se giugiulesc la fel de tare ca în prima zi! Paparazzii i-au surprins pe cei doi în timpul vacanţei din sudul Franţei, pe un iaht. Iar doamna Stalone afişează o siluetă de invidiat!

Jennifer Flavin este un fost model internaţional, iar la aproape 46 de ani se află într-o condiţie fizică excelentă: are un trup tonifiat, fără pic de celulită şi un ten perfect. Deşi a născut trei copii, doamna Stalone pare că nu a apelat la nicio operaţie estetică, spre deosebire de partenerul său de viaţă care a a cam exagerat.

Foto: Splash News

Cei doi sunt căsătoriţi de 17 ani şi au trei fete: Sofia Rose de 16 ani, Sistine Rose de 15 şi Scarlet Rose de 11 ani. Întreaga familie se află zilele acestea într-o vacanţă, în sudul Franţei.

Foto: Splash News

Iar paparazii n-au scăpat ocazia de a-i surprinde pe soţii Stallone în costume de baie, la plajă. Iar Jennifer Flavin arată senzaţional! Cei doi nu s-au sfiit să-şi arate afecţiunea prin gesturi drăgăstoase, arătând că sunt la fel de îndrăgostiţi că în prima zi.