Cum arată noile birouri Google din Tel Aviv (Poze)

De: Gabriela Voicu / 07.02.2013, 12:30
La sfârșitul anului trecut, Google a amenajat noi birouri în Tel Aviv (Israel), în cadrul unui proiect inovator și creativ.

Birourile Google viu colorate din Tel Aviv (Israel), instalate la sfarsitul anului trecut, arată mai degrabă ca o parte a unui hotel dintr-o vacanță de vis, decât ca obișnuitele spații de lucru.

Proiectat de Evolutia Camenzind, în colaborare cu Setter Architects și Studio Yaron Tal, noul campus Google din Tel Aviv ocupă șapte etaje și se întinde pe suprafață totală de 85.000 metri pătrați. Camerele de lucru ale Google din Turnul Electra au vedere spre oraș.

Considerat drept un proiect reprezentativ pentru Google în dezvoltarea de medii de lucru inovatoare, campusul deservește cerințele și nevoile angajaților, după cum spun reprezentanții Google. Pe pereți veți vedea desene viu colorate, mesele pentru picnic și canapelele „green” nu lipsesc, iar totul pare un haos… organizat.

Nu rata galeria foto

Aproape 50% din spațiu a fost alocat creării de locuri de comunicare, oferind, totodată, nenumărate posibilități angajaților de a colabora și de a comunica într-un mediu creativ.

În plus, fiecare etaj a fost construit luând în considerare diverse aspecte de proiectare și durabilitate.

În septembrie anul trecut, Google a împlinit 14 ani de la înființare. Corporația americană multinațională, care deține cel mai popular motor de căutare pe internet, a fost fondată în 1998 de doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page și Sergey Brin.