Cum arăta Oana Cuzino la debutul în televiziune!

De: Nicoleta Nicolae / 07.10.2015, 10:24

Cum arăta Oana Cuzino la debutul în televiziune!
Oana Cuzino a sărbătorit, alături de foştii colegi, 20 de ani de la absolvirea Facultăţii de Medicină.

Oana Cuzino, care a devenit celebră prezentând emisiunea „Ce se întâmplă,doctore?”, a avut motive de sărbătoare zilele trecute, când a aniversat, alături de colegii ei de generaţie, 20 de ani de la absolvirea Facultăţii de Medicină „Carol Davila”.

La un moment dat, Oana Cuzino a dezvăluit, într-un interviu din Formula AS, cum a ajuns să dea la Medicină: „În copilărie, de dragul păpuşilor adorate care se mai şi îmbolnăvesc uneori, majoritatea fetiţelor trec prin faza în care îşi doresc să devină doctoriţe. La mine, jocul asta s-a perpetuat până în adolescenţă, datorită fratelui meu, care a dat examen şi a intrat la Facultatea de Medicină, exact când eu intram la liceu. Exemplul lui m-a marcat decisiv. Prin intermediul lui, am cunoscut în mod direct această lume a doctorilor care mi s-a părut fascinantă”.

Oana Cuzino a debutat în presă în 1998, ca jurnalist la cotidianul „Naţional”. De asemena, Oana a colaborat şi cu ziarul „Gardianul” unde semna o rubrică medicală săptămânală. Debutul în televiziune a avut loc în 1999 la TVR 1, prezentând emisiunea „Medicina pentru toţi” până în 2002, când a început să prezinte emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”.