Cum arată palatul lui Johnny Depp de la Veneţia. A costat 13 milioane $, iar acum e de vânzare – FOTO

De: Cătălina Matei / 18.07.2016, 11:02
Cum arată palatul lui Johnny Depp de la Veneţia. A costat 13 milioane $, iar acum e de vânzare - FOTO
Problemele cu soţia sa, Amber Heard, par să îl fi afectat pe Johnny Depp şi din punct de vedere financiar, întrucât actorul şi-a scos la vânzare, pe un preţ de 10,9 milioane de dolari, conacul pe care îl deţine în Veneţia.

Actorul în vârstă de 53 de ani are un palat cu patru etaje, cu vedere la Grand Canal, în centrul oraşului italian şi dispune de şapte dormitoare şi nouă băi.

 Palazzo Dona Sangiantoffetti, construit în secolul al 17-lea, a fost locuit de o familie veneţiană care se ocupa de construcţia de vapoare şi a fost cumpărat de Depp, în 2011 pentru aproximativ 13 milioane de dolari, ceea ce înseamnă clar că actorul va avea o pierdere considerabilă la vânzarea acestuia.

Se spune că Johnny Depp s-a îndrăgostit de oraşul pitoresc în 2010, când a filmat acolo scene pentru filmul „Turistul”, alături de Angelina Jolie.

Întregul portofoliu de proprietăţi ale lui Depp include case din Hawaii, Somerset, West Hollywood şi o insulă privată de 45 de acri în Bahamas. Actorul, de asemenea, a scos la vânzare, anul trecut, un întreg sat francez, pentru de 26 milioane de dolari, scrie Mediafax.

Foto Pinterest, Hepta