Cum arată prostituata care a pus „pe făraș” mai mulți agenți ai Secret Service

De: Marian Andrei / 20.04.2012, 16:15
Este de notorietate scandalul care afectează Secret Service cu șase luni înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite: 11 agenți responsabili cu securitatea lui Barack Obama au rămas fără acreditare, în așteptarea unei anchete, în urma unei petreceri cu prostituate.

Agenții americani de elită au fost plasați în concediu administrativ și le-au fost retrase insignele de securitate, în așteptarea unei anchete privind acuzațiile că au frecventat prostituate la Cartagena, în Columbia, în timp ce președintele Barack Obama participa la summit-ul Americilor.

Scandalul a izbucnit după ce una dintre „dansatoarele” dintr-un club local de striptease, Pley Club, a mers în camera de hotel cu un agent și nu a fost plătită, conform înțelegerii.

Dania nu a fost aleasă fară motiv :D

Dania nu a fost aleasă fară motiv 😀

Dania (numele ei de scenă), mamă a unui copil de nouă ani, a fost atât de supărată de faptul că nu a fost platită pentru serviciile sale (a cerut 800 de dolari și a primit doar 225), încât, fără să știe că partenerul ei de distracție face parte din Secret Service, l-a reclamat polițiștilor locali.

Deși nu pare, Dania este îngrijorată de faptul că

Deși nu pare, Dania este îngrijorată de faptul că „s-a pus” cu cine nu trebuie

În Columbia, scandalul declanșat în jurul agenților Secret Service stârnește nedumeriri, deoarece prostituția nu este ilegală, Pilar Rueda, responsabil în cadrul instituției publice însărcinate cu protecția libertăților fundamentale, arătând că această „meserie” reprezintă o sursă de venituri importante în stațiunile turistice.