Cum arată Ramona, sora Andreei Bănică. Seamănă? – FOTO

De: Cătălina Matei / 06.07.2016, 12:38
Cum arată Ramona, sora Andreei Bănică. Seamănă? - FOTO
Vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, in prima editie a show-ului "Plasa de stele - Razbunarea vedetelor", prezentata de Dan Negru, cele dintai "victime" ale sezonului vor fi Anda Adam si Ramona, sora Andreei Banica.

Farsele le vor fi facute celor doua de Mihai Morar, respectiv Andreea Banica. Cum vor reactiona Anda si Ramona in neasteptata si ciudata situatie in care vor fi puse, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri seara.

Cum in noul sezon „Plasa de stele” celebritatile le vor face farse nu doar altor celebritati si rudelor lor, ci si unor oameni obisnuiti, Catalin Botezatu si Radu Valcan sunt cei care, impreuna cu echipa emisiunii, i-au pregatit o pacaleala zdravana unui tanar electrician, aflat in timpul serviciului. Ce au pus la cale Botezatu si Valcan, telespectatorii vor vedea in seara de 8 iulie.

In acest sezon, vedetele care vor face farsele vor intra in competitie, in fiecare editie, pentru trofeul „Negrul de Aur”, ce le va fi acordat de un juriu format din Lidia Buble, Catalin Bordea si Dorian Popa. Acestia vor decide, pentru fiecare farsa in parte, care vedeta si-a intrat cel mai bine in rolul de farsor. Anul acesta farsele, nou-noute toate, au fost filmate la mare, in Delta si in Bucuresti.

„Plasa de stele” ramane cel mai cunoscut show de farse din istoria televiziunii. Pe cat de multe simpatii ne-am atras, pe atat de multe antipatii avem. In timpul difuzarii show-ului, toti din jurul meu ma privesc cu suspiciune. Le spun din nou ca farsele au fost deja filmate, ca am avut grija ca totul sa fie bine pus la punct din timp si ca, daca e cazul sa cazi in plasa, nimeni nu te mai poate salva”, spune Dan Negru, prezentatorul show-ului.

Cine vor fi primele vedete care vor primi trofeul „Negrul de Aur”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, in premiera show-ului „Plasa de stele – Razbunarea vedetelor”.