Cum arata sanii vedetelor din showbiz?!

Apropo.ro / 29.10.2008, 15:19
Ilinca Vandici, Simona Senzual, Roxana Ionescu si Andreea Antonescu sunt doar cateva din vedetele care necesita lifting

Aproape toate femeile stiu ca un trup frumos nu se mentine daca nu ai grija de el. Putine sunt acele femei care au un trup frumos si aproape perfect de la natura.

Femeile sunt preocupate si de aspectul sanilor, care cu varsta nu mai sunt atat de apetisanti ca in tinerete sau iti dau batai de cap chiar de la 20 de ani, daca sunt mai mari. Sanii mari trebuiesc ingrijiti mai ales ca exista tendinta de a "se lasa", cu timpul. Oscilatiile de greutate corporala isi pun amprenta si asupra sanilor.

Unele din vedetele de la noi, cu bust impresionant, se pare ca au nevoie de interventii chirurgicale, mai precis de lifting mamar.

George Ciolacov, chirurg estetician, spune prin intermediul Click! ca recomanda o asemenea interventie Ilincai Vandici, Andreea Antonescu, Roxana Ionescu si Simona Senzual.

simona senzual

Frumusetea se tine cu cheltuiala, insa daca iti doresti admiratia barbatilor si titlul de femeie sexy trebuie sa scoti din buzunar ceva bani.

andreea antonescu

Citeste sfaturile doctorului pentru Divele noastre si cat ar trebui sa scoata ele din buzunar pentru "reconstructie", in Click!

Ce vedete de la noi credeti ca ar avea nevoie de lifting mamar?