Cum arată silueta Antoniei după a treia naştere – FOTO&VIDEO HOT

De: Cătălina Matei / 17.01.2017, 14:34
Cum arată silueta Antoniei după a treia naştere - FOTO&VIDEO HOT
La doar o lună de când a devenit mamă pentru a treia ora, Antonia (27 de ani) s-a reîntors în peisajul muzical cu forţe proaspete. Artista a lansat o nouă piesă în limba română care dispune de un videoclip oficial.

Noul single se numeşte „Dor de tine“ şi a fost compus de Irina Rimeş, fiind produs de Alex Cotoi şi DJ Sava. Piesa a fost lansată cu un videoclip oficial regizat şi filmat de Khaled Mokhtar, cu care artista a mai lucrat pentru „Marabou“, dar si pentru „Gresesc“.  

Antonia, GOALĂ pe net! A purtat un body transparent şi s-a văzut TOT!

Antonia şi-a arătat sânii! Iată ce vede Alex Velea în dormitor!

Antonia, GOALĂ în dormitor! „Îmi PLAAACE!”

Pe 7 decembrie 2016, Antonia l-a adus pe nume pe cel de-al doilea fiu al lui Alex Velea, care va fi botezat Akim. Cântăreaţa a fost dată în judecată de iubitul ei Alex Velea (32 de ani) pentru ca cei doi fii pe care îi au împreună să poată purta numele artistului. Asta pentru că, în acte, Alex Velea nu este tatăl micuţilor, ci afaceristul Vicenzo Castellano, cu care cântăreţa este încă măritată. Antonia nu vrea ca Dominic (2 ani) şi Akim Castellano (o lună) să fie supuşi testului ADN, aşa că va declara pe propria răspundere, în instanţă, că tatăl biologic al fiilor săi e Alex Velea, recunoscând astfel şi relaţia extraconjugală cu artistul. Antonia şi Alex Velea formează un cuplu de trei ani, dinainte ca artista să intenteze divorţul de soţul ei. Artista mai are o fiică, pe Maya (6 ani), din căsnicia cu Vicenzo Castellano, care locuieşte în Italia alături de bunicii ei şi pentru custodia căreia cei doi se luptă de câţiva ani.