Cum arată șobolanul „apocaliptic”, de un metru și cinci kilograme

De: Gabriela Voicu / 07.10.2013, 15:30
Cum arată șobolanul
Fermierii chinezi din Shaoyang au prins un șobolan imens, care măsoară aproape un metru și are greutatea de cinci kilograme.

Fermierii chinezi din Shaoyang au prins un șobolan imens, care măsoară aproape un metru și are greutatea de cinci kilograme.

Șobolanul teroriza sătenii de multă vreme și a fost observat mâncând un pește de trei kilograme. Rozătoarea a fost văzută prima dată în lacul din sat, în timp ce trăgea către uscat un pește pe care tocmai îl prinsese.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Sătenii au încercat să taie șobolanul, cu scopul de a-l mânca, însă au rupt două cuțite din cauza pielii groase și oaselor tari ale rozătorului.  

Șobolanul gigantic

În Guangdong, sudul Chinei, este tradițional ca șobolanii să fie mâncați, existând teorii potrivit cărora aceștia au o valoare nutritivă de trei ori mai mare decât puiul, deși pot fi purtători ai unor boli mortale. 

În luna mai orașul Shanghai a fost subiectul unui scandal de proporții după ce autoritățile au descoperit că o cantitate de carne de sșbolan era vândută ca fiind de miel. Peste 900 de persoane au fost arestate în urma controalelor.