Cum arată soţia lui Constantin Enceanu. ”Am întâlnit femei care mi-au spus că nu plec de acolo până nu mă au”

Apropo.ro / 08.06.2018, 13:13
Cum arată soţia lui Constantin Enceanu. ”Am întâlnit femei care mi-au spus că nu plec de acolo până nu mă au”
Constantin Enceanu, unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică populară de la noi, este invitatul Oanei Turcu, duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars, unde vorbeşte despre viaţa de artist, cu bune şi cu rele, dar şi despre familia sa.

Cântăreţul susţine că pentru el încrederea este esenţială într-o căsnicie şi mărturiseşte că, dacă soţia lui nu ar fi avut încredere în el, relaţia lor nu ar fi durat atât de mult. Toate acestea mai ales în contextul în care, în meseria sa intră în contact cu o mulţime de reprezentate ale sexului frumos.

”Am întâlnit femei care mi-au spus că nu plec de acolo până nu mă au. Eu le-am zis ‘mulţumesc, dar trebuie să termin cu treaba aici’. Sunt  şi doamne mai tinere, dar am un succes la doamnele în vârstă de nu îţi imaginezi. La un moment dat, la un concert peste hotare, am cântat jumătate de oră şi alte trei ore am stat la poze. Asta este meseria”, declară Constantin Enceanu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”.

Despre cum gestionează discuţiile din familia sa, despre relaţia ieşită din comun cu fiica sa, dar şi despre felul în care au învăţat cu toţii să fie chibzuiţi cu banii, Constantin Enceanu vorbeşte deschis duminică, de la 15.45, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.