Cum arată soția lui Ghiță Ciobanul (Poze)

De: Gabriela Voicu / 24.10.2013, 11:15
Devenit vedetă după apariția în reclamele Vodafone, Ghiță Ciobanul, în vârstă de 28 de ani, cu numele real Gheorghe Dănulețiu, locuiește în satul sibian Jina și este căsătorit. Vezi cum arată soția lui!

Devenit vedetă după apariția în reclamele Vodafone, Ghiță Ciobanul, în vârstă de 28 de ani, cu numele real Gheorghe Dănulețiu, locuiește în satul sibian Jina. El este căsătorit cu Andreea, o tânără originară din Bălan, Sălaj, în vârstă de 21 de ani, pe care a luat-o de nevastă după o relație de doi ani. Au împreună o fetiță de șase luni.

Soția lui, de care s-a îndrăgostit la prima vedere, spune că este foarte mândră de ciobanul Ghiță și că acesta nu s-a schimbat deloc de când a devenit cunoscut în toată țara. „La început am luat-o în glumă. Nu am crezut că o să se ajungă aici și acum, când îi vezi că vin de peste tot, ți se pare amuzant, că vin din toată țara pentru o poză. Toți spun ‘am venit să vedem dacă există!’ „, explică Andreea despre orășenii care s-au năpustit la Jina să să-l vadă pe Ghiță. 

Vezi mai multe poze 

Tânăra a descoperit Facebook-ul cu mult înaintea soțului ei, care a stat mai mult cu oile înainte de a deveni celebru, și și-a expus formele pentru prietenii ei. Andreea și-a făcut cont acum doi ani, când era în clasa a XII-a.

Ea nu a luat Bacul pentru că a primit nota 2,75 la matematică, însă nu a mai contat după ce în viața ei a apărut Ghiță. La sfârșitul anului trecut, tânăra a rămas însărcinată, iar în ianuarie cei doi au făcut nunta. În primăvară a venit pe lume fetița lor, dar și contractul lui Ghiță cu Vodafone.