Cum arată soţia lui Oreste. S-au înşelat reciproc, iar căsnicia lor a fost greu pusă la încercare. “Lili şi-a găsit un amant, iar eu, o doamnă bine”

De: Cristiana Trifu / 10.05.2018, 12:57
Cum arată soţia lui Oreste. S-au înşelat reciproc, iar căsnicia lor a fost greu pusă la încercare. “Lili şi-a găsit un amant, iar eu, o doamnă bine”
Oreste Teodorescu se simte împlinit lângă soţia sa, Liliana, cu care o fată pe nume Sabina.

„Am împlinit 26 de ani lângă soţia mea…Aşa vrem să îmbătrânim împreună. Adevărata dragoste începe cam după 10 ani de tatonări şi şlefuiri…”, a postat Oreste pe reţelele de socializare.

S-au cunoscut când el avea 17 ani şi ea 21. La patru zile după ce s-au cunoscut, s-au logodit şi, la încă şase luni, şi-au pus pe degete verighete pregătite pentru căsătorie. Dar căsnicia lor a fost greu pusă la încercare.

Oreste şi soţia lui Liliana au demonstrat de multe ori că au o viziune modernă asupra vieţii. Începând cu sfaturile pe care i le-au dat fetei lor, despre care susţin că se bucură să experimenteze tot ce-i frumos şi potrivit vârstei ei, până la mărturiile fără perdea pe care le-au făcut atunci când au recunoscut că li s-a întamplat să calce strâmb.

Oreste Teodorescu a recunoscut că a înşelat-o pe soţia lui, Liliana. Până la împăcare, spune el, “Lili şi-a gasit un amant, iar eu – o doamnă bine”.

Oreste şi Liliana s-au căsătorit în 1996, la un an după naşterea Sabinei, fetiţa lor. Puţin după aceste evenimente, Oreste devenea cunoscut în lumea televiziunii, dar căsnicia începea să scârţâie. “Dupa sase ani de fidelitate asumata, instinctele mele de pradator se atrofiasera. Dar am descoperit, surprins, ca vechile obiceiuri nu se uita niciodata…Ma incarcam cu iluzii prin paturile unor doamne si domnisoare dispuse si veneam acasa ceva mai bland, mai … tolerant si, cica, mai iubitor!”. Oreste a marturisit ca sotia a aflat ca o insala, discutie in urma careia sotii Teodorescu au cazut de acord sa mai dea o sansa casniciei lor.