Cum arată soţiile candidaţilor la Preşedinţie şi cu ce se ocupă!

Apropo.ro / 13.10.2014, 15:06
Cum arată soţiile candidaţilor la Preşedinţie şi cu ce se ocupă!
Alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie vor stabili cine va fi viitorul preşedinte al României.

“În spatele fiecărui bărbat de succes stă o femeie puternică” – vorba de duh se aplică şi în cazul multora dintre candidaţii din acest an, aceştia fiind căsătoriţi cu femei frumoase, elegante, realizate din punct de vedere profesional, mai puţin sau deloc cunoscute.

Foto: Facebook

Fost deputat, în prezent europarlamentar la Bruxelles, ajuns la al doilea mandat, Daciana Sârbu (Ponta) este singura dintre soţiile candidaţilor la Preşedintie care face politică.

 

Carmen, soţia lui Klaus Iohannis, cochetează cu ideea că ar putea să ajungă prima doamnă. Pofesoară de limba engleză la Sibiu, Carmen Iohannis a mărturisit pentru stirileprotv.ro că o place pe Michelle Obama, dar ..”Am admirat întotdeauna familia regală şi modelele mele sunt din mijlocul familiei regale”, a spus aceasta.

 

 

Mai tânără cu 26 de ani decât soţul său, Loredana Tăriceanu, cea de-a cincea soţie a fostului premier, este absolventă de arte plastice şi are un atelier de creaţie vestimentară. L-a făcut din nou tătic pe Calin Popescu Tăriceanu.


Foto: MediafaxFoto

Eva, partenera lui Kelemen Hunor, este cea mai tânără dintre soţiile candidaţilor. Are 30 de ani şi s-au cunoscut pe vremea când lucra la Guvern, în calitate de consilier.

Doina, soţia lui Vadim Tudor, a rămas o prezenţă extrem de discretă. Căsătoriţi de 26 de ani, CV Tudor şi soţia sau au două fiice – Lidia şi Eugenia.

Foto: MediafaxFoto

Sabina – soţia lui Gheorghe Funar – este consilier la Curtea de Conturi, la Bucureşti. Este de profesie economist şi predă la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

Foto: Libertatea.ro

Dan Diaconescu, de la Partidul Poporului, stă lângă aceeaşi femeie de nu mai puţin de 25 de ani. Bunul mers al relaţiei lui cu Emilia Bătău nu a depins niciodată de o hârtie semnată la Starea Civilă.