Cum arată soţul actriţei Rodica Popescu Bitănescu? Sunt împreună de 42 de ani – FOTO

De: Cătălina Matei / 07.11.2016, 16:30
Cum arată soţul actriţei Rodica Popescu Bitănescu? Sunt împreună de 42 de ani - FOTO
De 42 de ani, actriţa Rodica Popescu Bitănescu se poate lăuda cu un mariaj excepţional.

Povestea incredibilă de dragoste a început inedit. Vedeta s-a îndrăgostit de examinator când susţinea examenul de conducere.

“Eu am dat examen de conducere cu el şi nu ştiu cum de am picat la comisia lui, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deşi eu nu sunt deloc fotogenică, şi am picat la el, la Bitănescu Mircea. Când am vazut că apare un bărbat blond cu ochii albaştri, îmbrăcat ofiţer, cu un mers aşa, americănesc, un tip calm, am căzut în cap imediat. A fost pentru mine o lovitură de trăznet, adică m-am îndrăgostit de el când l-am vazut, o frumuseţe de om. După aceea am descoperit cât de deştept este acest tip şi cât de citit este şi datorită lui am început eu să citesc, a povestit Rodica Popescu-Bitanescu potrivit wowbiz.ro. 

“Soţul meu este calm, răbdător şi mi-a înţeles întotdeauna meseria. A fost şi el gelos la început, că altfel ar fi însemnat că nu mă iubeşte, dar s-a obişnuit cu programul meu şi a înţeles că el este şi va fi singurul bărbat din viaţa mea. El are şi un simţ al umorului incredibil. Eu îmi antrenez acasă, graţie lui, râsul pe care îl ştiţi cu toţii”.