Cum arată tatăl copilului Claudiei Pavel? De trei ani nu şi-a văzut băiatul

De: Cătălina Matei / 10.11.2016, 16:58
Cum arată tatăl copilului Claudiei Pavel? De trei ani nu şi-a văzut băiatul
Cântăreaţa este mamă singură.

Claudia Pavel (31 de ani), cunoscută şi sub pseudonimul „Cream”, s-a războit timp de mai bine de un an cu americanul Jeremy Lewis, pentru custodia copilului lor. În luna martie a acestui an, judecătorii au decis să plaseze băieţelul în grija mamei.

Vă mai amintiţi de trupa Candy? Cum arată şi ce face acum Selena

A încins imaginaţia! Claudia Pavel, apariţie de zile mari! E fierbinte ca vara! – FOTO&VIDEO

Multă lumea se întreabă cine este tatăl copilului Claudiei Pavel, mai ales că solista a păstrat multă vreme secretul. Jeremy Lewis este un fost baschetbalist de peste Ocean, cu care Claudia a avut o relaţie câţiva ani buni, din care a rezultat Noah. Cream şi tatăl copilului nu-şi mai vorbesc, iar Jeremy Lewis nu şi-a mai văzut băieţelul de trei ani.

Arstista este atacată în permanenţă de fratele lui Jeremy Lewis. Acesta o condamnă pentru faptul că nu le dă voie să-l vadă pe micuţul Noah. “Fratele meu nu şi-a văzut băiatul de 3 ani, nu ştie unde locuieşte Claudia. Ea şi sora ei, Paula, nu au făcut nimic pentru a putea comunica cu noi. Când Noah va creşte şi va putea citi şi înţelege singur toate aceste articole despre el, atunci va înţelege cum se comportă mama lui cu noi, cu el, că l-a luat de lângă o familie care îl iubeşte”, a declarat Jonathan pentru ziarul click.