Cum arată vedetele arestate în dosarul „Prostituţie în showbiz”! Încasau şi 2.000 de euro pentru o partidă

De: Nicoleta Nicolae / 06.02.2015, 09:11


Cum arată vedetele arestate în dosarul
Ofiţerii Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5 au audiat pe bandă rulantă zeci de tinere într-un dosar pe prostituţie şi proxenetism.

Dacă unele dintre ele au avut doar calitate de martor, altele sunt acuzate că au întreţinut relaţii sexuale pe bani cu oameni potenţi financiar, care scoteau din buzunare chiar şi 2.000 de euro  pentru o partidă de amor, dar şi că au plasat în patul acestora alte fete. După câteva ore de audieri, oamenii legii au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pentru câteva tinere.
 
Diana Gureşoaie, Despina Lavinia, Mirela Dumitru, Georgiana Constantin, Ramona Popescu sunt cele cinci fete care au reţinute împreună cu modelul Diana Nicoraş.

Printre aceste persoane a căror iniţiale au fost făcute publice ca fiind reţinute se numără Georgiana Constantin  – adică C.G.D – una dintre fetele celebre din zona Herăstrău.

O altă reţinută în dosar este, spun sursele spynews.ro, Diana Gureşoaie – o altă tânără ”cu mare lipici” la bărbaţi, ea fiind condusă la arestul Poliţiei Capitalei, loc în care şi-a petrecut noaptea.


Despina Lavinia este una dintre reţinute.
Culmea, una dintre reginele frumuseţii de pe la noi, Ramona Popescu, a fost şi ea reţinută în acest dosar.