Cum arată ”vizuina” lui Ken Block, marele maestru al drifturilor

De: Carmen Ulian / 05.02.2015, 16:00
Ken Block face acrobații pe patru roți ca nimeni altul. A fost catalogat cel mai bun pilot de drifturi pe baza rezultatelor sale. Cât de mult iubește adrenalina, vedeți în cele ce urmează.

A participat la campionatul nord american de raliuri, dar nu a reușit să câștigele primul loc. Asta nu îl descurajează pe specialistul în burnout-uri în vârstă de 47 de ani. Este pasionat de viteză iar asta o arată prin prezentarea unor videoclipuri în care testează limitele mașinii sale – gymkhana. Acrobațiile pe care le prezintă sunt și periculoase, dar doza de adrenalină nu se compară cu nimic.

Când nu are filmări sau competiții, Ken Block stă în așa numita sa vizuină alături de colegii săi de la Divizia de Raliu Hoonigan. În spatele ușilor închise răsare un regat al bărbaților din oțel și lemn, o hală ce păstrează jucăriile lor preferate.

Un spațiu ce adăpostește un garaj, săli de ședință, simulatoare de curse și o mulțime de alte nebunii. Culorile vii transmit energia de care dau dovadă băieții.

În interior se regăsesc 16 containere, toate personalizate cu destinația pe care o au, uși, geamuri, tot ce trebuie. Lor le este simplu că pot reorganiza spațiul în funcție de preferințe.

Supergarajul nu avea cum să nu protejeze sub acoperiș și câteva dintre piesele de rezistență ale pilotului și ale colegilor săi. Aici se regăsesc și câteva piese din cele pe care Ken Block le comercializează prin firma pe care o deține.

Nu putea lipsi din peisaj un lucru important pentru realizatorul seriilor Gymkhana – simulatorul, la care se pregătește intens. Patru ecrane tronează în fața unui scaun demn de un șofer nebun după viteză.