Cum arata Yoko Ono, văduva lui John Lennon, la 82 de ani

De: Nicoleta Nicolae / 23.01.2016, 08:00
Cum arata Yoko Ono, văduva lui John Lennon, la 82 de ani
Yoko Ono, soţia regretatului John Lennon, nu-şi arată vârsta, nici măcar acum, la 82 de ani de viaţă. Este plină de energie şi implicată în tot felul de proiecte.

Yoko a fost şi este un muzician apreciat, precum şi un artist plastic deosebit, considerat a fi unul dintre cei mai avangardişti ai momentului, scrie Kliuki.

„Ideile mă gasesc singure. Nu le caut şi nu mai interesează de unde vin. Se întâmplă să găsesc sensul a ceea ce fac, după ce trece ceva timp”, a spus Yoko într-un interviu pentru revista Rolling Stone.

În altă ordine de idei, în curând vor apărea imagini inedite ale lui John Lennon şi Yoko Ono într-o carte cu ediţie limitată.

Portretele făcute de fotograful japonez cuplului Yoko Ono şi John Lennon la cererea lor pentru coperta albumului ‘Double Fantasy’ au fost incluse în cartea „Partners in life and art – Intimate portraits of John and Yoko” care va apărea în ediţie limitată la preţul de 500 de euro (566 de dolari).

Mai concret, editura Taschen pune în vânzare 1.700 de exemplare purtând semnătura lui Yoko Ono şi a fotografului Kishin Shinoyama. În cele 174 de pagini, cartea relatează acea şedinţă foto realizată pentru albumul ‘Double Fantasy’ lansat de cuplu în 1980.

Shinoyama a avut privilegiul de a pătrunde în apartamentul lui Ono şi Lennon şi de a-i imortaliza într-un moment decisiv al relaţiei lor personale şi creative, cu trei luni înainte ca fostul membru Beatles să fie asasinat.
Imaginile provocatoare şi senzuale au făcut din Shinoyama unul din fotografii cei mai controversaţi ai vremii, aclamat de critică şi acuzat de scandal public.