Cum au devenit trei papușele pop trupa deceniului?

Apropo.ro / 03.01.2006, 15:51
Cum au devenit trei papușele pop trupa deceniului?
Sugababes au dat lovitura Puștoaicele care doar acum patru ani încercau sa se strecoare cumva în învolburata industrie muzicala din Anglia și de peste ocean cu piese ușurele și bune pentru fanii care suspinau înca dupa perioada de copilarie a lui Britney, au

Sugababes au dat lovitura
Puștoaicele care doar acum patru ani încercau sa se strecoare cumva în învolburata industrie muzicala din Anglia și de peste ocean cu piese ușurele și bune pentru fanii care suspinau înca dupa perioada de copilarie a lui Britney, au crescut, s-au maturizat și au lansat un al patrulea album care a rupt gura Europei!

Sugababes, caci despre ele este vorba, s-au hotarat sa se foloseasca mai mult de imaginea de fete hot pe care o au mai nou, de vocile din ce în ce mai bune pe care le-au dobandit în ultimii ani și de mulții producatori și compozitori celebrii cu care au colaborat, pentru a scoate un superalbum.

Dupa ce, în scurta lor istorie, în care au trecut prin momente placute dar și multe neplacute, în sfarșit Sugababes au aratat ca sunt mai mult decat niște simple papușele care se pot mișca voluptuos și care vor celebritate de un sezon. Au ramas în industrie deși au fost lasate balta de catre casa de discuri, au încercat sa se ascunda cat mai departe de ochii presei dupa un scandal mare în care au fost împroșcate cu diverse lucruri neplaute. Printre acestea amintim faptul ca la un moment dat au pus cateva kilograme în plus, iar toate ziarele de scandal le-au facut praf, pur și simplu, imaginea.

S-a scris despre ele ca ar fi doar niște puștoaice care vor sa cante banalitați despre viața lor plictisitoare de adolescente. Fetele au încercat sa se apere declarand ca nu canta decat din proprie experiența, din trairile lor personale și ca, daca lumea nu vrea sa le creada ca au trecut prin atatea, pe ele nu le intereseaza absolut nimic altceva decat cariera.

Și asta s-a vazut din plin pe ultimele doua albume lansate. Cel mai bun din tot ce au scos pana acum este de departe ultimul material lansat, „Ugly”. Au gasit și momentul perfect: înainte de Craciun!. Un sound cu totul nou și aparte, fața de tot ceea ce înseamna pop-ul obișnuit. Piese puternice, cu un sunet strong, imagine impecabila, clipuri aproape perfecte. Popul cu efecte de R&B și un pic de sound underground s-au reunit pe ultimul lor album și le-a ajutat sa capete renumele de cea mai buna trupa pop feminina a ultimului deceniu.

Ce-și puteau dori mai mult? Vanzarile au fost uriașe. Au primit triplu disc de platina, au vandut un milion de exemplare numai în Anglia, toate single-urile lor au ajuns pe locul întai în topurile importante din lume, au caștigat un Brit Award, un Q Award, un Smash Hits Award și unul de la Elle Style. Pe langa toate acestea, baieții de la Take That, care s-au hotarat sa se mai reuneasca o data pentru un turneu de proporții, le-au invitat sa-i urmeze la toate concertele și sa cante în deschidere.

Din pacate pentru fete lumea nu este roz mereu.

Aflați de ce numai în

Tags: