Cum au fost surprinşi juraţii în pauzele de la filmările sezonului 5 ,,Chefi la cuţite”

De: Cristiana Trifu / 28.02.2018, 15:30
Cum au fost surprinşi juraţii în pauzele de la filmările sezonului 5 ,,Chefi la cuţite”
Chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au început filmările pentru cel de-al cincelea sezon „Chefi la cuţite”. Nenumăratele farfurii ce aşteaptă pe banda misterioasă, numărul crescut de concurenţi dornici să primească un cuţit şi timpul de gătit acordat fiecăruia dintre ei fac ca ziua de filmări să fie foarte lungă. Aşadar, cei mai simpatici juraţi îşi găsesc şi timp să se destindă, fără a uita de competiţia ce persistă chiar şi în spatele camerelor de filmat.

 Aşa se face că în pauze, chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu s-au provocat la diferite jocuri. ,,Nu te supăra, frate!”, ,,Monopoly”, ,,Activity” şi ,,Jenga- Turnul Instabil” sunt doar câteva exemple pentru care cei trei juraţi stabilesc tot felul de mize. Ca de obicei, cel care pierde are de îndeplinit o pedeapsă, dar se pare că niciunul nu vrea să renunţe în favoarea celuilalt. Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea  îşi redescoperă şi pasiunea pentru muzică, printr-un recital la tobe sau chitară, în timp ce Cătălin Scărlătescu este ocupat să selecteze selfie-urile pe care şi le face cu concurenţii: ,,Ştiti de ce îşi face selfie-uri? Ca să fie el mereu în prim plan!”, se amuză colegii săi de jurizare. Pauzele sunt prilej de relaxare, de glume, sau bune ocazii ca cei trei juraţi să stabilească o strategie în ceea ce priveşte formarea echipelor pentru cel de-al cincelea sezon.

         Ce chef va câştiga jocul din culise sau cel din faţa camerelor de filmat, ce soartă vor avea preparatele degustate pe nevăzute şi cât de excentrici sunt concurenţii care trec în etapa următoare a show-ului, toate din această primăvară la Antena  1.