Cum deszăpezeşte o ”păcătoasă” maşina? Se pune lângă automobil şi…

De: Cătălina Matei / 02.12.2014, 09:08
Cum deszăpezeşte o ”păcătoasă” maşina? Se pune lângă automobil şi...
”Păcătoasa” Ana Mocanu a fost, în luna decembrie, cu totul şi cu totul surprinsă de zăpada care, începând de ieri, s-a aşternut peste Bucureşti.

 

Zăpada care s-a aşternut peste zi a fost însă surpriza neplăcută a Anei care, în momentul în care şi-a căutat maşinuţa, a descoperit-o sub un strat gros de zăpadă. Şi, ca orice şofer începător, a descoperit că îi lipsesc ”instrumentele” necesare pentru a trece prin iarnă fără probleme.

”M-am apucat să deszăpezesc maşina cu mâinile goale. Am degerat, nici nu îmi imaginam că s-a pus atât de multă zăpadă. Nu am racletă, trebuie să îmi cumpăr, nu am lopată sau mătură. Până la urmă, cu mâinile îngheţate, am renunţat. Am reuşit să intru în maşină, am dat drumul la încălzire şi am aşteptat. Într-un final, am reuşit să plec şi am avut emoţiile de pe lume cât am condus, e prima oară când merg pe zăpadă. Şi, după câţiva metri, pentru că nu mă simţeam stăpână pe maşină, am renunţat. Am chemat-o pe soră-mea, a condus ea până unde aveam eu treabă”, a mărturisit aasistenta TV pentru spynews.ro.