Cum duci un om de 610 kilograme la spital

De: Marian Andrei / 20.08.2013, 17:30
Cum duci un om de 610 kilograme la spital
Un bărbat de 610 kilograme, considerat cea mai grasă persoană din lume în viață, a fost internat într-o clinică, unde doctorii îi vor face o operație de bypass gastric.

Khalid Mohsin Shaeri, un bărbat de 20 de ani din Arabia Saudită, a intrat în atenția publicului în urmă cu șase luni, când însuși regele Abdullah le-a ordonat autorităților să-i salveze viața bărbatului. 

De atunci și până acum medicii au așteptat ca specialiștii saudiți să confecționeze un pat special pentru transportarea bărbatului de 610 kilograme.

La scoaterea din casă a pacientului, în mod oficial cea mai grasă persoană din lume, au participat pompieri, polițiști și medici, care au fost nevoiți să spargă zidurile apartamentului în care trăia bărbatul și să folosească un motostivuitor pentru a-l deplasa.

Pacientul a fost îmbarcat cu tot cu pat la bordul unui avion, care l-a transportat la o clinică din capitala Arabiei Saudite. Khalid Mohsin Shaeri va fi supus unei operații de bypass gastric și unui tratament, care să-l ajute să piardă greutate cât mai repede.