Cum fac bani sud-coreenii din „fetish-uri” culinare (Video)

Apropo.ro / 02.11.2014, 12:00
Cum fac bani sud-coreenii din
Un trend bizar și-a făcut loc în Coreea de Sud - "dinner porn". Unii plătesc pentru a-i vedea pe alții cum se îmbuibă cu mâncare.

Chiar există un anumit gen de sud coreeni dispuși să plătescă bani frumoși pentru a urmări diverse persoane în timp ce acestea mănâncă. Pare ceva ieșit din comun și atrăgător pentru unii dacă privesc cum un oarecare înfulecă cu poftă, scoate anumite sunete sau comentează pe baza preparatelor culinare pe care le are pe masă.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Se mănâncă mult. Unii dintre cei care au fost de acord să se vândă clienților de pe internet nu le pasă că iau câteva kilograme în plus pentru acest „hobby”.

O tipă care se autointitulează Diva nu are probleme de niciun fel dacă mănâncă mult și nici nu regurgitează. Ea este live pe net timp de o oră, uneori și mai mult, timp în care mănâncă de sperie pe alții. Un meniu normal de-al ei a conținut două pizza medii, 30 de ouă, cinci pachete de supă instant și carne de crab. Altă dată a consumat 12 chiftele din carne de vită, 12 ouă, trei porții de supă kimchi și salată.

Lunar, Diva dă în jur de 3.000 de dolari pe mâncare, dar și mai mulți bani îi intră în cont. Câștigă lunar de 30 de ori un salariu mediu în Coreea de Sud. Cei mai populari care au acest hobby pot face și 1.000 de dolari cu un asemenea videoclip.

În timp ce mănâncă protagoniștii sunt uneori și în contact cu fanii, clienții care plătesc pentru a-i urmări, răspund anumitor întrebări, au discuții pe diferite teme, etc, dar nimeni nu se oprește din mâncat.

De ce a prins ideea nimeni nu știe. Unii spun că sunt persoane care nu vor să mănânce singure acasă, iar alții adoră să mănânce și să vorbească.