Cum face curățenie contorsionista britanică Pixie Le Knot (Poze)

De: Gabriela Voicu / 19.09.2012, 15:40
Britanica Pixie Le Knot pare a fi din cuciuc, datorită abilității ei de a-și torsiona corpul în poziții nebănuite.

Când vine vorba de treburile casnice, mulți dintre noi ne supunem unui efort fizic precum cel din sala de fitness și nu suntem mereu încântați de asta.

Britanica Pixie Le Knot, însă, abia așteptă să se așeze în poziții aproape imposibile pentru a face curățenie, așa cum vedeți mai jos.

Tânăra în vârstă de 24 de ani, al cărui nume real este Jennifer Keith, a devenit celebră datorită flexibilității ei, iar de data aceasta își demonstrează dexteritatea în bucătărie.

Ea pornește mașina de spălat din poziția „podului” și face asta atât de natural încât zâmbește încântată.

Vezi galeria foto

Pixie Le Knot

„La școală am fost mereu cea mai flexibilă din clasă și am știut că sunt specială încă de când am luat primele lecții de gimnastică și dans. E distractiv să poți face ceea ce alții nu pot, însă nu știu de unde am moștenit această abilitate; toate rudele mele sunt medici”, declară Pixie.

Pixie Le Knot locuiește în Leyton, Londra, și petrece câteva ore pe zi antrenându-se, înainte de a participa chiar și la 5 show-uri live, săptămânal.

Ea a apărut recent în filmul „The Devil Inside” și a devenit contorsionistă profesionistă după ce în urmă cu cinci ani a avut șansa de a întâlni un circar care a ajutat-o.

„Urăsc să fiu întrebată dacă pot încăpea într-o cutie. Ceea ce fac este artă, nu se reduce la atât”, a mai spus Pixie.