Cum faci dragoste fara sa ejaculezi

Apropo.ro / 25.11.2011, 12:54
Cum faci dragoste fara sa ejaculezi
Afla ce inseamna sa faci dragoste cu continenta sexuala, cum se face si care sunt beneficiile acestei tehnici sexuale.

Secretul acestei tehnici stravechi consta in retinerea si conservarea potentialului sexual (sperma la barbat si fluidele sexuale la femeie), in timpul actului sexual realizat de catre un cuplu iubitor si transfigurator, potential care astfel va fi transformat in forme elevate de energie vitala, psihica, mentala si spirituala.

Datorita transmutarii superorgasmatice a acestui potential erotic, barbatul si femeia care se iubesc frenetic ajung sa traiasca o formidabila stare de placere elevata, generata de un numar nelimitat de orgasme, care ii face pe cei doi iubiti sa descopere intr-un mod placut si gradat ca energia sexuala este o putere tainica, sacra.

Pentru a face dragoste cu continenta, ceea ce se urmareste este asa-zisul control al energiei sexuale

Cum faci dragoste cu continenta

Pentru a face dragoste cu continenta, ceea ce se urmareste este asa-zisul control al energiei sexuale, pe care o simtim ca fiind proportionala cu intensitatea senzatiei erotice, iar prin controlul ei se intelege, in principal, impiedicarea cu orice pret a ejacularii, la barbat sau a descarcarii explozive, la femeie. De altfel, pentru femeie, controlul energiei sexuale sau continenta sexuala este, de obicei, usor de realizat si rar necesita un minim de antrenament. In general, ea trebuie sa urmareasca sa evite orgasmul cu descarcare energetica exploziva, care duce energiile in jos si genereaza spasme uterine. Femeia poate dirija mental „energia placerii” in sus, aceasta raspandindu-se in valuri placute in tot corpul.

Afla mai multe de pe Sexgen.ro!