Cum i-a schimbat experienţa serialului “Fructul oprit” pe Michaela Prosan şi Petru Păun

De: Cristiana Trifu / 11.05.2018, 14:10
Cum i-a schimbat experienţa serialului “Fructul oprit” pe Michaela Prosan şi Petru Păun
S-au scurs mai bine de cinci luni de la difuzarea serialului “Fructul oprit”, la Antena 1, iar în tot acest timp, protagoniştii producţiei - Petru Păun şi Michaela Prosan au câştigat numeroşi fani. Sâmbătă (12 mai), de la ora 15.30, la “Poveşti COOL”, telespectatorii Happy Channel pot urmări interviuri în exclusivitate, de pe platourile de filmare ale serialului, cu cei doi actori.

Prezentatori ai emisiunii “Poveşti COOL”, de la Happy Channel, dar şi actori în producţia “Fructul oprit”, Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu au stat de vorbă cu colegii lor din serial despre una dintre cele mai mari experienţe profesionale trăite.

“Pentru mine aceste şase luni au fost o şcoală. Consider că a fost un curs intensiv.”, mărturiseşte Petru Păun, care îl interpretează pe tânărul cuceritor Alex Iova în “Fructul oprit” (difuzat miercurea de la ora 20.00 la Antena 1). “Începi să realizezi că sunt oameni care te urmăresc, care te pot lua ca exemplu, şi atunci devii şi mai responsabil. Eşti foarte atent la ce spui, cum spui, în mare pentru mine astea au fost schimbările care au apărut.”, spune carismaticul actor.

Fire perfecţionistă, Petru a încercat să dea tot ce e mai bun pentru a reda trăirile personajului său. “Toată povestea gravitează în jurul noţiunii de iubire şi noi încercăm să arătăm multiplele faţete ale iubirii, care vin la pachet cu beneficii, dar şi cu sacrificii, şi aşa cum ştim cu toţii că, în dragoste şi în război nu există reguli, la fel şi, aici (în acţiunea serialului), nu există reguli.”

Michaela Prosan, frumoasa protagonistă, a vorbit despre cât de mult a ajutat-o experienţa producţiei Fructul oprit. “Să faci parte dintr-un asemenea proiect este o provocare foarte mare. Munca din spatele proiectului te ajută cumva să aşezi cam tot ce ai încercat să asimilezi în anii anteriori. Stilul în care lucrăm, greutatea scenariului, te face cumva să-ţi intri mult mai repede în ritm, iar ăsta este un antrenament foarte bun pentru un actor, este ca o >, pentru că munceşti şi munceşti la un ritm, în care nu-ţi permiţi să greşeşti sau să stai. (…) Sunt fericită că am putut să > personajul şi să-l duc prin diferite situaţii, să-l susţin. Mă bucur că oamenii au fost alături de noi în tot acest timp.”

Pe parcursul difuzării serialului la Antena 1, Michaela Prosan a cucerit numeroşi telespectatori. “Am fost luată pe nepregătite. Nu m-am obişnuit cu lumea care să mă oprească pe stradă, să vrea să facă poze cu mine. Eu am încercat să-mi fac meseria şi nu am fost niciodată dornică de acest statut de vedetă. Am urmărit să-mi fac meseria cât se poate de bine, să poată să se bucure şi publicul de ceea ce fac eu.”, mărturiseşte ea.
În această sâmbătă, de la ora 15.30, telespectatorii pot urmări interviurile cu Petru Păun şi Michaela Prosan, în cadrul emisiunii “Poveşti COOL”, la Happy Channel!