Cum îi sperie Sylvester Stallone pe iubiții fiicelor sale

Apropo.ro / 22.12.2013, 11:32
Cum îi sperie Sylvester Stallone pe iubiții fiicelor sale
Sylvester Stallone a dezvăluit în emisiunea de televiziune a lui Jay Leno că obișnuiește să se folosească de aspectul fioros al personajului Rambo, pe care l-a jucat în patru filme de acțiune, pentru a-i speria pe potențialii iubiți ai fiicelor sale.

Celebrul actor, în vârstă de 67 de ani, are trei fiice – Sophia, în vârstă de 16 ani, Sistine, în vârstă de 15 ani și Scarlet, în vârstă de 11 ani.

Starul american a dezvăluit în emisiunea „The Tonight Show”: „Mă duc să le deschid când sună la ușă, purtând pe cap o bentiță și un cuțit de măcelar în mână. Apoi le spun: «Voi veni după tine. Dacă le atingi, îl atingi pe Rambo!»”.

Mărturisind că este foarte protector cu cele trei fiice ale sale – pe care le are cu soția sa, Jennifer Flavin -, Sylvester Stallone i-a dezvăluit, totodată, lui Jay Leno că are și o glumă preferată pe care îi place să o spună fiicelor sale atunci când ele îi pun întrebări despre regulile întâlnirilor cu băieții.

Actorul spune că singura întâlnire acceptabilă în casa lui este aceea cu un fruct: „Vrei o întâlnire? Ce zice de o întâlnire cu o prună?”.