Cum îmbătrânește o femeie în 5 minute (Video)

De: Gabriela Voicu / 16.09.2013, 17:00
Cum îmbătrânește o femeie în 5 minute (Video)
Anthony Cerniello a creat un clip numit "Danielle" în care o femeie pare că îmbătrânește în doar 5 minute.

Anthony Cerniello a creat un clip numit „Danielle” în care o femeie pare că îmbătrânește în doar 5 minute.

Bărbatul a utilizat poze ale unei prietene asiatice și ale rudelor acesteia de diferite vârste.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Clipul este interesant pentru că ne reamintește un lucru banal pe care de obicei îl trecem cu vederea – modul în care ne schimbăm, inevitabil, pe măsură ce înaintăm în vârstă.

În clip veți vedea la început un copil, apoi o adolescentă, o femeie matură și o bătrână.

Cerniello a fost ajutat de fotograful Keith Sirchio pentru a face pozele în care ulterior a căutat similarități între structurile osoase ale rudelelor prietenei sale asiatice, Danielle. 

Ei au scanat imaginile și le-au combinat în Adobe After Effects. Ulterior, specialiștii Nathan Meier și Edmund Earle au adăugat fotografiilor efectul de clipire, mișcare a gâtului și alte gesturi. În ultimă fază artistul 3D George Cuddy a eliminat discrepanțele la nivelul părului, al ochilor și al culorii pielii, iar imaginilor obținute le-a fost adăugat un fundal muzical compus de Mark Reveley.

„M-am gândit destul de mult la moarte și am avut atacuri de panică pentru o vreme, așa că mi-am dorit să explorez acest lucru pentru a reuși să trec peste această perioadă neplăcută”, a declarat Anthony Cerniello.

„Ideea proiectului este că ceva se întâmplă cu noi și nu putem vedea exact ce, dar simțim; am încercat să recreez o persoană pentru a evidenția procesul îmbătrânirii„, a mai spus el. Iată rezultatul în clipul de mai sus.