Cum isi dau seama barbatii ca femeia a avut orgasm?

Apropo.ro / 19.05.2010, 11:45
In urma unui sondaj realizat de Apropo.ro referitor la "cum iti dai seama ca partenera ta a avut orgasm?", reiese ca un strigat de-al acesteia este semnificativ pentru partenerul sexual masculin.

Desi exista numeroase semne prin care un barbat isi poate da seama daca iubita a avut un orgasm, acestia prefera sunete zgomotoase, ca de exemplu un strigat, un tipat, pentru a le confirma explorarea si cucerirea sexuala.

sondaj orgasm

Nu transpiratia neobisnuita a partenerei, nu respiratia accelerata din timpul partidei, nu miscarile pe care ea le face sau (mai greu) pupilele dilatate le arata ca ea traieste orgasmul, ci un „consistent” tipat ca din gura de sarpe. Un procent de 29,86% dintre cei 1.826 de barbati care au participat la sondaj se incadreaza in aceasta categorie.

tipat

Daca partenera tipa ca din gura de sarpe este clar ca a avut un orgasm

O alta categorie de barbati, cam 23,86% , sustin ca „urmele” sexuale sunt cele care le indica un orgasm al partenerei. Nu va ganditi la dara pe care melcul o lasa, ci doar la o reactie fizica normala. Nu trebuie sa va scarbiti.

Categoria de barbati care mai au de invatat la acest capitol (18,11%), desi apreciem ca sunt sinceri, sunt cei care recunosc ca nu isi dau seama daca ea a avut sau nu orgasm, preferand ca partenera sa fie cea care il anunta. „Iubitule, tocmai am avut un orgasm!”, si toata lumea este multumita.

melc

Cand ea lasa urme, el isi da seama ca a avut orgasm

Cei care sunt pe langa subiect, adica pe langa orgasm si, poate, si virgini, sunt cei care nu stiu ce este acela un orgasm (16,90%) si cei care asteapta sa fie anuntati de vecini (adica 11,31% vor aprobarea vecinului prin batai in tevi) ca partenera tocmai a trait unul.

spionaj

Si vecinul trebuie sa fie pe faza

Una peste alta este bine ca exista o majoritate care totusi se descurca singuri, fara alte intrebari sau variante ajutatoare, care le-ar putea da un sfat celor mai putin initiati.