Cum l-a copiat Ponta pe Kevin Spacey! A plagiat o scenă din serialul “House of Cards”

De: Cătălina Matei / 13.11.2014, 10:03
Cum l-a copiat Ponta pe Kevin Spacey! A plagiat o scenă din serialul “House of Cards”
Prima confruntare directă dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis nu a fost una lipsită de atacuri, lansate inclusiv la adresa rudelor celor doi candidaţi.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:1834:”

Unul dintre cele mai tensionate momente a fost creat de Victor Ponta, după ce a pretins scuze de la contracandidatul său pentru o acuzaţie la adresa soţiei sale, Daciana Sârbu.

Întreaga scenă pare desprinsă, însă, din popularul serial american “House of Cards”, unde, în timpul unei confruntări, protagonistul serialului întoarce atenţia către soţia sa, aflată în platou.

Asemănarea a fost semnalată pe Facebook de către Olivian Ştiuler, sub forma unui montaj al celor două scene, care poate fi urmărit mai jos.

În serialul american „House of Cards“, actorul, care interepretează personajul Frank Underwood, membru al Congresului Statelor Unite ale Americii, îi cere oponentului său să îi ceară scuze soţiei sale, în direct, după ce, cu câteva ore înainte, o cărămidă a fost aruncată în fereastra casei sale de un necunoscut, despre care Underwood spune că ar fi fost unul dintre acoliţii lui Marty Spinella, lobbyist al uniunii dascălilor, totul petrecându-se în plină criză a profesorilor.

„;}}