Cum l-au îndulcit fanele pe David Bisbal? Artistul spaniol a făcut super show la Sala Palatului!

Apropo.ro / 19.03.2015, 12:45
Cum l-au îndulcit fanele pe David Bisbal? Artistul spaniol a făcut super show la Sala Palatului!
David Bisbal a încins aseară la propriu Sala Palatului din Capitală! Timp de două ore artistul spaniol a făcut super show la Bucureşti.
Foto: Dana Popa
 
David Bisbal a avut o primire călduroasă încă din prima zi de când a sosit din nou la Bucureşti. Fanele l-au aşteptat cu sufletul la gură înainte de începerea show-ului, la intrarea artiştilor de la Sala Palatului, s-au pozat cu el, i-au cerut voie să-l pupe pe obraz şi au luat autografe de la idolul lor. În culise, artistul a mai avut o scurtă întâlnire cu fanele, care i-au făcut mai multe cadouri, printre care şi un coş întreg cu bomboane şi ciocolată, de care Bisbal s-a arătat foarte încântat. Tot înainte de  a începe concertul, după repetiţii, Bisbal a primit Dicul de Aur din partea Universal Music România. Apoi a început concertul şi s-a dat startul distracţiei!
 
Foto: Dana Popa
 
„Te iubesc, România!”, a fost primul mesaj transmis de David Bisbal fanilor prezenţi la Sala Palatului. „Bună seara, România. Mulţumesc! Multe fete frumoase aici. Aceasta este o seară foarte specială pentru mine. Sunt încântat că sunt în România. Este a treia oară când vin aici să cânt şi sunt încântat de energia oamenilor. Vom face o călătorie emoţionantă, sentimentală. Vreau să vă spun o poveste de dragoste şi va fi o noapte specială. Ne vom aminti cântece de pe primul meu album, dar şi de pe cel mai recent, «Tu y Yo». Să nu mai pierdem timpul şi să cântăm şi să dansăm împreună”, le-a spus David Bisbal fanilor din România.
 
Foto: Dana Popa
 
David Bisbal s-a ţinut de cuvânt şi a cântat melodii dintre cele mai diverse, trecând de la ritmuri lente la unele mult mai energice, dansând pe scenă şi transmiţând publicului din bucuria şi entuziasmul lui. Artistul latino a interpretat, printre altele, melodia „Dígale”, despre care a spus că este cea mai veche piesă din repertoriul său, dar şi „Culpable”, cea mai nouă melodie a sa.
 
Admiratoarele sale de la Bucureşti i-au oferit flori şi inimi din hârtie şi chiar un drapel al României, pe care artistul, după ce a spus că îi place, l-a pus în jurul gâtului.
 
David Bisbal a mai interpretat piesele „Sí Pero No”, „Quien me iba a decir”, „Hombre De Tu Vida”, „Quiero perderme en tu cuerpo”, „Esclavo de sus besos”, „Llorare las penas”, „Esta Ausencia”, iar publicul a cântat împreună cu el.
 
În prezent, David Bisbal se află în turneul de promovare a noului său album, „Tu Y Yo”, prin concerte susţinute în Argentina, Peru, Chile şi Spania, Mexic, SUA şi România.
 
Mai multe detalii pe Mediafax!