Cum o agăți pe Oana Zăvoranu (Audio exclusiv)

De: Gabriela Voicu / 03.10.2012, 12:52
Cum o agăți pe Oana Zăvoranu (Audio exclusiv)
Marius Baldovin a înregistrat-o pe Oana Zăvoranu în timp ce aceasta îi șoptea cuvinte dulci. Vezi povestea și ascultă înregistrarea, pe Showbiz.ro!

Cântărețul de muzică populară Marius Baldovin s-a remarcat în peisajul monden după ce a declarat că este îndrăgostit până peste cap de Sânziana Buruiană, căreia i-a dăruit chiar un inel din aur foarte scump, chiar dacă ea l-a amenințat.

Acum, supărat că Sânzi a denigrat imaginea orașului în care el locuiește, Marius a uitat de marea iubire pe care i-o purta și și-a îndreptat atenția spre altă divă din showbiz-ul românesc, Oana Zăvoranu.

El a trimis către redacția Showbiz.ro o înregistrare în care vorbește cu Oana și plănuiesc să se vadă: „Vai, număr orele până mâine. Cum o să rezist eu până atunci?!”, se amuză Zăvoranu, iar mai jos puteți citi și mail-ul trimis de cântăreț pe adresa redacției.

„Am făcut pasiunea mea între celebra divă Sânziana Buruiană, cea care făceam o pasiune pentru frumusețea ei, acum că ea a filmat cu Prima TV și mi-a denigrat imaginea Târgu Jiului alături de colegele sale de filmare Andreea Tonciu și Simona Trașcă bătân-d joc de operele lui Brâncuși am început să îmi schimb părerea despre celebra divă Sânzi și Ana. Acum vreau să dezvălui am făcut o pasiune puternică și cred că nu pot da uitării așa de repede. M-am îndrăgostit de Oana Zăvoranu fosta soție a lover-ului latino Pepe, am făcut o pasiune de când eu am fost invitat mai mereu la emisiunea „Un show pacatos” de pe Antena 1 moderată de Dan Capatos, o tot vedeam acolo și era prima dată când am văzut-o în realitate pe celebra actriță și mă gândeam în sufletul meu drăgăstos că oare ce a pierdut Pepe o divă așa puternică și de frumoasă. După câteva zile am făcut numerele ei de telefon cu gândul că o voi cuceri și că Oana va fi speranța dragostei mele și niciodată nu o să mă înșel că Oana nu mă va place mă refer la cum arată și bărbat viril… citește totul, pe Showbiz.ro.

Din înregistrarea telefonică vă puteți da seama că fosta soție a lui Pepe îi face jocul lui Baldovin, fără ca el să bănuiască o clipă că ea se amuză copios și face mișto de el.