Cum petrece Feli Paştele

De: Cristiana Trifu / 05.04.2018, 11:43
Cum petrece Feli Paştele
Feli plănuieşte să petreacă sărbătorile de Paşti alături de familia sa, astfel că jurata ”The Four – Cei 4” a trebuit să găsească o soluţie pentru cei doi ”copii” ai săi.

După o perioadă încărcată, Feli abia aşteaptă să se relaxeze alături de cei dragi. ”Vreau să merg acasă la ai mei, stau cât pot de mult, apoi mă întorc la treabă. Îmi amintesc cu drag cum în copilărie eu şi fraţii mei ne adunam sâmbăta şi cântam, mama ne fãcea prajituri, iar tata ne acompania cu instrument”, a povestit jurata ”The Four – Cei 4”.
De sărbători, Feli recunoaşte că are o slăbiciune pentru salata boeuf şi, oricând, ar mânca ”o zamă” ca cea de acasă. Cu toate acestea, artista nu este ea cea care obişnuişte să gătească. Ştiu să fac o prăjitură de brânză cu afine şi merişoare. E foarte bună şi sănătoasă, dar în general eu sunt mai stângace, mă avânt când sunt mai nervoasă, ca să vărs totul şi să transform în iubire”, a mai spus Feli.

În toată nebunia sărbătorilor, jurata ”The Four – Cei 4” a avut o singură problemă: aceea de a găsi pe cineva care să aibă grijă de ”copiii săi” cât lipseşte. ”Copiii mei sunt bine, e vorba de pisici, ca să ştie toata lumea. O să le las pe amândouă la o prietenă cât sunt plecată de Paşte, ştiu o să sun ca o , a glumit artista.
Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă şi sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, când noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să obţină un loc ocupat de cei patru artişti aflaţi pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.
Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun. În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi piede locul, există o şansă de salvare: Artiştii care au ocupat de-a lungul competiţiei un scaun pot fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiţiei, iar patru dintre ei, care au obţinut cele mai multe voturi, pot fi întorşi direct în semifinală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.