Cum poate o pungă cu aer să coste 60.000 de dolari

De: Carmen Ulian / 13.03.2015, 10:36
Cum poate o pungă cu aer să coste 60.000 de dolari
O pungă din plastic care ar conține potrivit proprietarului ei aer respirat de Kanye West la un concert a fost vândută cu 60.000 de dolari la finalul unei licitații organizate pe site-ul eBay.
Un internaut a plasat un anunț pe acest site de licitații online sub titlul „Kanye West Yeezus Tour Air For Sale” („Aer respirat de Kanye West în timpul turneului «Yeezus Tour»”). Anunțul a fost publicat duminică, cu prețul de pornire de 5 dolari, iar acea pungă a fost vândută cu 60.000 de dolari, după o licitație la care au participat 90 de persoane.
 
Vânzătorul, un internaut care și-a luat pseudonimul „stangeedon1”, a declarat în textul care însoțește acel anunț că, în timpul unui concert al rapperului american, a menținut punga deschisă, apoi a închis-o și a sigilat-o.
 
Fanii mai puțin bogați ai rapperului nu trebuie însă să dispere, afirmă cu ironie Le Figaro, deoarece mai multe pungi cu aer respirat de Kanye West în timpul unuia dintre cele patru concerte susținute de rapper la sediul Fundației Louis Vuitton vor fi puse de asemenea în vânzare pe internet, dar la prețul de 3.000 de dolari. O altă pungă cu aer respirat de același rapper este în prezent pusă în vânzare tot pe eBay și are prețul de pornire de 5 euro.
 
Mai multe detalii pe Mediafax