Cum poti avea doua monitoare?

Apropo.ro / 08.11.2001, 00:22
Cum poti avea doua monitoare?
Simplu! Urmeaza cei 3 pasi prezentati in continuare si vei putea lucra simultan la doua aplicatiiÂ…. Primul pas este sa achizitionezi doua monitoare si doua placi grafice. Ele nu trebuie sa fie de acelasi model sau firma. Doar sa fie PCI sau AGP (majoritatea celor ce se gasesc pe


Simplu! Urmeaza cei 3 pasi prezentati in continuare si vei putea lucra simultan la doua aplicatiiÂ…. Primul pas este sa achizitionezi doua monitoare si doua placi grafice. Ele nu trebuie sa fie de acelasi model sau firma. Doar sa fie PCI sau AGP (majoritatea celor ce se gasesc pe piata sunt de acest fel, dar trebuie sa fii antent la exceptii!).

Daca prima etapa ai indeplinit-o, pasul doi este cel mai important. Opreste calculatorul si instaleaza a doua placa video dupa instructiunile producatorului.

Leaga cel de-al doilea monitor la calculator si porneste PC-ul. Windows trebuie sa detecteze la inceput cea de-a doua placa video si sa-ti ceara driverul ei. De regula, acesta este pe un CD ce vine in pachet cu placa. Deci nu ai de facut decat sa urmezi instructiunile sale.

Restarteaza calculatorul si in acest moment cele doua monitoare vor incepe sa functioneze. Unul se va numi primary display iar al doilea secondary display.

Le vei putea observa pe desktop, iar in momentul in care vei dori sa schimbi monitoarele intre ele nu trebuie decat sa dai un clic pe iconita aferenta.