Cum poți avea reducere de 50% la nota de plată, în restaurant

Apropo.ro / 04.12.2013, 13:30
Cum poți avea reducere de 50% la nota de plată, în restaurant
Proprietarul unui restaurant a venit cu o idee ce ar putea atrage clienții dornici de a nu cheltui toți banii pe o masă la restaurant.

Jawdat Ibrahim este patronul unui restaurant din Israel care a venit cu o idee ce nu poate fi refuzată de clienții care îi calcă pragul. Reducere de 50% pentru cei care își opresc telefoanele mobile cât timp sunt în restaurant.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Afaceristul este de părere că aceste gadgeturi au distrus ideea de a lua masa în tihnă. Totul se face acum pe fugă, într-o goană inexplicabilă.

„Tehnologia este bună, dar atunci când luăm masa, mai ales când ești cu familia sau prietenii, este de preferat să nu vorbești sau să folosești telefonul sau alt gadget. Acea oră sau jumătate de oră pe care o petreci la masă este bine să fii alături de cei care te însoțesc”, spune israelianul.

Putem spune că are dreptate. Câți dintre voi nu faceți asta la masă sau nu ați observat asta la cei din jurul vostru. Cât de ușor dispare timpul de calitate petrecut cu cei apropiați.

anunt

Ibrahim are cel mai mare discount, căci mai sunt și alții care au asemenea reduceri dar de maxim 10%. El speră că va schimba ceva, în timp, în comportamentul clienților săi.

Afaceristul și-a deschis restaurantul în 1993, după ce a câștigat 23 de milioane de dolari la Loteria din Illinois. Își permite acest lux de a face reduceri substanțiale la restaurantul din apropierea Ierusalimului, iar cei care îi calcă pragul vin și de curiozitate pentru a se convinge dacă ceea ce au auzit este adevărat.

Restaurantul lui Ibrahim a intrat în 2010 în Cartea Recordurilor cu „cea mai mare farfurie cu humus”.