Cum poți pierde două kilograme pe săptămână

De: Carmen Ulian / 21.09.2014, 09:00
Cum poți pierde două kilograme pe săptămână
Dietele drastice în urma cărora pierzi din greutate într-un timp scurt nu sunt prea sănătoase. Mai bine adoptă un stil de viață sănătos. Iată ce trebuie să faci, fără prea mult efort.

Apa – este important să te hidratezi consumând apa. Orice alte băuturi ai bea vei simți că nu-ți trece setea și vei continua să consumi din ele mai mult. Apa este și mai sănătoasă, mai ales dacă adaugi și puțină zeamă de lămâie.

Sport – nu trebuie să stai cu orele la sala de sport, ci jumătate de oră pe zi dacă faci mișcare corpul tău se va modela frumos. Și pe internet găsești numeroase programe și video-uri care te pot ajuta. Sau poți merge la sală cu o prietenă, pentru ca timpul să treacă și mai repede.

Cafeaua – se spune că dacă bei o cafea cu o oră înainte de antrenamente te va ajuta să ai mai multă energie pentru programul de sport.

Flotări și fandări – trei seturi a câte 12 repetări sunt de ajuns pentru o sesiune de sport. Pe lângă mai poți adăuga exercițiile preferate.

Genuflexiuni și abdomene – tot 3 seturi a câte 12 repetări, le poți adăuga și exercițiile de mai sus. Vei lucra abdomenul, fesele, coapsele.

Dulciurile – dacă poți mânca mai puține dulciuri sau să renunți la cele dădătoare de celulită vei avea rezulttae și mai bune.

Citește mai multe detalii despre cum poți slăbi două kilograme pe săptămână fără efort, pe one.ro