Cum poţi recrea coafura purtată de Meghan Markle la nunta regală?

Apropo.ro / 21.05.2018, 15:49
Cum poţi recrea coafura purtată de Meghan Markle la nunta regală?
Toată lumea a stat cu ochii pe prinţul Harry şi pe Meghan Markle în ziua nunţii lor. Machiajul şi coafura purtate de Ducesa de Sussex au susprins prin simplitatea şi eleganţa lor.

Casa Regală are un impact uriaş asupra trendurilor, mai ales când este vorba de ocazii speciale. Cocul lejer purtat de Meghan va fi cu siguranţă o coafură tot mai cerută de mirese, sunt de părere hairstyliştii.

Aceasta a optat pentru un coc lejer pe ceafă, simplu şi elegant, cu o cărare pe mijloc şi câteva şuviţe lăsate libere pentru a-i încadra chipul. Tiara impresionantă şi voalul înalt au oferit o notă de sofisticare coafurii.

„Pentru ca acest look să îţi reuşească este foarte important să îţi pregăteşti părul înainte. Ai nevoie de o bază solidă pentru a menţie coafura pe care o vei obţine prin aplicare de spumă şi de şampon uscat. Nota finală? Gloss pentru a da strălucire maximă părului. Coafura este ultra-feminină, diafană, în contrast cu rochia minimalistă, cu o croială structurală”, explică Adam Reed, Ambasador Global ghd.

Hairstylistul îţi spune care sunt paşii pe care trebui să îi urmezi pentru a recrea această coafură:

1. Începe prin a împărţi părul în secţiuni cu ajutorul unui pieptene. Optează pentru o cărare pe mijloc care denotă eleganţă.
2. Usucă părul cu ajutorul unui foehn ghd pentru a obţine un păr glossy care va străluci .
3.  Cu ajutorul unui styler, formeză bucle lejere – acestea nu trebuie să fie prea strânse sau precise.
4. Strânge părul la spate într-o coadă de cal fixată la ceafă. Fixează părul cu ajutorul unui elastic. Pulverizează fixativ pentru a da mai multă rezistenţă coafurii.
5. Răsuceşte secţiuni din păr în jurul cozii de cal pentru a crea un coc la baza cefei. Trage de coadă un pic – va crea volum natural după ce faci cocul şi îl prinzi.
6.  La final, lasă câteva şuviţe libere pentru a încadra chipul. Aplică un spray pentru strălucire pentru suviţe umitor de strălucitoare!