Cum poți „să atârni” într-o cafenea

Apropo.ro / 08.03.2012, 13:10
Una dintre cele mai inedite cafenele din lume se află în cel mai popular loc de întâlnire din Tokyo, cunoscut sub numele de Hammock Cafe. Află de ce este atât de interesant acest loc.

Cine are nevoie de scaune când te poți relaxa, în fața unei cafele sau a unui ceai, stând confortabil într-un hamac. Aceasta a fost cea mai strălucită idee a unor patroni de cafenea din Tokyo ce dețin Mahika Mano, loc cunoscut mai degrabă sub denumirea de Hammock Cafe (hammock înseamnă hamac).

Cafeneaua este și showroom

cafeneaua la hamace

Situată în districtul Kichijoji din Tokyo, cafeneaua cu hamace este cunoscută pentru atmosfera de chill-out. Aici, există câteva măsuțe pentru clienți, iar în locul scaunelor stau agățate de tavan o mulțime de hamace. Doar să stai într-unul și te gândești la vacanță, plajă, relaxare și ceva soare.

Timp limită de stat în cafenea

Nu trebuie să mai amintim că locul este mereu plin de clienți doritori „să atârne” în celebra cafenea. Pentru ca lumea să fie mulțumită s-a stabilit și un timp limită de stat în cafenea: între 90 și 120 de minute. Astfel, toate persoanele au șansa de a bea o licoare în cafenea.

Hammock Cafe este și showroom. Este o strategie de marketing ce permite clienților să testeze, să se relaxeze în hamace, iar dacă cineva vrea să cumpere unul din cafenea o poate face. Este o stituație de câștig pentru ambele părți.