Cum poți să obții gadget-ul mult dorit!

De: Marian Andrei / 16.11.2012, 17:00
Cum poți să obții gadget-ul mult dorit!
Supărați, probabil, de faptul că trebuie să aștepte prea mult timp pentru gadgetul preferat, doi "intreprinzători" au găsit o soluție mai rapidă si mai ieftină!

Au furat dintr-un depozit al aeroportului JFK din New York iPad-uri în valoare de 1,5 milioane de dolari! În noaptea de luni spre marți, cei doi au reușit să intre în aeroport cu un camion, pe care l-au parcat lângă un depozit. Folosind stivuitoarele depozitului, aceștia au urcat două containere cu iPad-uri mini în camion.

Paguba a fost limitată de un angajat al aeroportului care, întorcându-se de la masă, i-a interpelat pe cei doi, aceștia plecând în trombă cu camionul și lăsând la fața locului alte trei containere pe care se pregăteau să le încarce in vehicul.

Poliția încă îi caută pe cei doi hoți, făcând în paralel anchete între angajații aeroportului, surse apropiate anchetei afirmând că cei doi au avut cel puțin un complice între aceștia.

În cele două containere furate se aflau 3.600 de iPad-uri mini, livrate de o companie chinezească și având ca destinație magazinele Apple din zonă.

Tags: