Cum poza Strâmba lui Dodel, implicată în dosarul Prostituatelor de lux, la începutul „carierei”!

De: Nicoleta Nicolae / 10.02.2015, 00:00
Cum poza Strâmba lui Dodel, implicată în dosarul Prostituatelor de lux, la începutul
A avut parte de momentele ei de celebritate după ce s-a afişat la braţul unui jucător de la Steaua.


În anul 2010, fotbalistul Cristi Tănase se afişa în public cu noua lui iubită, o brunetă care a primit repede porecla „Strâmba lui Dodel”. Tânăra, implicată acum în dosarul „Prostituate de lux”, a reuşit să-şi facă o imagine nu tocmai bună în lumea vedetelor, alegându-se cu preudonimul „Strâmba” după ce a apărut la diverse evenimente îmbrăcată, machiată şi coafată foarte neglijent.

Anii au trecut, iar de când s-a despărţit de fotbalist, Diana s-a schimbat radical. Gureşoaie a locuit un an la Londra, iar la revenirea în România părea parcă o altă persoană.


Focoasa brunetă şi-a văzut mai departe de viaţă, iar acum este anchetată acum sub control juduciar, în dosarul „Prostituate de lux”, fiind bănuită că ar fi fost principala furnizoare de fete pentru oameni cu bani. Cu alte cuvinte, ea intermedia relaţia dintre prostituate şi bogătaşi, având, cu aceştia din urmă, un ton foarte familiar.

Unul dintre oamenii de afaceri căruia îi livra constant domnişoare de consumaţie era Ioan Niculaie, după cum reiese din interceptări, menţionează Click.ro. Diana îi aducea milionarului, la reşedinţa din Braşov, fete, iar dacă acesta era mulţumit de serviciile prestate de ele şi de felul cum arăta, avea grijă să o recompenseze, cu bani frumoşi, şi pe ea.