Cum s-a făcut Tonciu de râs la Paris

De: Nicoleta Nicolae / 11.12.2012, 09:50
Cum s-a făcut Tonciu de râs la Paris
Andreea Tonciu a zburat pentru prima dată cu avionul şi a avut parte de o experienţă ruşinoasă. Iată mărturisirea care a stârnit hohote de râs la "Happy Hour".

În căutarea unui „sufleţel pentru Gigel”, ProFM l-a dus pe concurentul de la „Românii au talent” tocmai la Paris. Numai că Gigel nu a mers singur: acolo l-au urmat Cătălin Măruţă şi Andreea Tonciu, hotărâtă să-i devină profesoară de romantism. „Andreea s-a despărţit şi împăcat cu Mitea de atâtea ori, încât ştie ce sfaturi să-i dea lui Gigel la capitolul romantism. În plus, după atâtea meditaţii la geografie şi limba română, Tonciu avea şi ea nevoie de o vacanţă ca să se relaxeze”, glumeşte prezentatorul „Happy Hour”.

Atât Gigel, cât şi Andreea Tonciu au fost încântaţi de plimbarea la turnul Eiffel, la Moulin Rouge şi pe Champs Elysees, unde chiar au intrat împreună într-un magazin Louis Vuitton. Şi pentru că dacă îi pui laolaltă pe Gigel, Tonciu şi Măruţă obţii o combinaţie de şoc, prezentatorul „Happy Hour” recunoaşte că excursia nu a fost lipsită de momente amuzante: „Gigel a cântat mult la Paris, a atras privirile tuturor trecătorilor, însă i-a cântat şi lui Tonciu şi nu oricum, ci într-un Ferrari decapotabil. Apoi, într-un magazin am avut parte de ceva emoţii pentru că Tonciu a ajuns să nu se mai înţeleagă cu vânzătorul: de la o bucată de brânză pe care a cerut-o, au ajuns să se înjure ca la uşa cortului şi nu oricum, ci în engleză”, îşi aminteşte Cătălin Măruţă.
Echipa de filmare s-a amuzat teribil pe seama lui Tonciu. Bruneta s-a dus la toaletă şi a ieşit de acolo ruşinată, dar cu zâmbetul pe buze spunând: „N-am ştiut să trag apa, a intrat femeia aia după mine şi s-a auzit poc. M-am simţit prost, n-am ce să zic, n-am ştiut.”, spune Andreea Tonciu.