Cum s-a îmbrăcat Cristina Şişcanu la botezul fiicei. Imagini de la petrecerea de fiţe

De: Cristiana Trifu / 13.11.2017, 12:30
Cum s-a îmbrăcat Cristina Şişcanu la botezul fiicei. Imagini de la petrecerea de fiţe
În această vară, Cristina Şişanu şi Mădălin Ionescu şi-au botezat fetiţa la biserică, însă, nu au făcut atunci şi petrecerea micuţei Petra.

Cei doi au ales să o organizeze acum marele eveniment la un restaurant de fiţe din Pipera, alături de 250 de invitaţi. Părinţii Petrei au pus la punct toate detaliile şi nu au avut grijă doar de meniu, ci şi de momentele artistice. Seara a fost deschisă de protagonişti pe ringul de dans.

Ce salariu fabulos are Mădălin Ionescu la Kanal D? Şi de ce renunţă la el

Drama neştiută din viaţa lui Mădălin Ionescu: ”Nu pot să uit zâmbetul tău împotriva loviturilor pe care destinul ti le-a pregătit”

A pozat-o pe ascuns, apoi a pus imaginile criminale pe net! Ce a făcut un prezantator TV de la noi

Cristina Şişcanu are cu ce se lăuda! Cât e de sexy! – FOTO

Cristina Şişcanu a purtat o rochie midi, de culoare albă cu perle, accesorizată cu o curea lată în talie, semnată de Paula Milea, iar soţul ei, Mădălin Ionescu, un costum cu sacou vişiniu, cămaşă albă şi papion, creat de designerul Florin Dobre. 

„Final de petrecere … Dupa un somn “corect” voi începe sa va familiarizez cu cele mai de suflet momente ! A fost minunat ! Petra a fost incredibila … Le- a zâmbit celor prezenţi , a cântat pe limba ei si s-a bucurat de fiecare moment ! Le mulţumim tuturor invitaţilor noştri ! Oameni speciali”, a scris Mădălin Ionescu pe Facebook după fericitul eveniment.