Cum s-a razbunat o femeie pe un barbat care i-a respins avansurile

Apropo.ro / 25.11.2011, 18:15
Cum s-a razbunat o femeie pe un barbat care i-a respins avansurile
O americanca a fost amendata cu 20.000 de dolari dupa ce a sunat la o companie aeriana si a initiat o alerta falsa de terorism, doar pentru a se razbuna pe un barbat.

Lizet Sariol, o americanca in varsta de 45 de ani, a sunat pe 25 septembrie la compania aeriana „United Airlines” pentru a semnala o alerta de terorism, care ar putea periclita zborul dintre Las Vegas si Paris.

Fara a-si dezvalui identitatea, femeia le-a spus celor de la „United Airlines” ca informatiile i-au fost dezvaluite chiar de cel care a pus la cale planul: Adnen Mansouri. Potrivit acesteia, inculpatul ar fi urmat sa fie ajutat de insotitorului sau, Salim Oumahdi, ambii cetateni francezi.

Compania aeriana si autoritatile federale de siguranta transportului aerian au luat in serios apelul telefonic si i-a oprit pe cei doi inculpati pe aeroportul din Los Angeles. In urma investigatiilor, francezii au fost gasiti nevinovati, iar Mansouri le-a explicat cum a fost hartuit de Sariol chiar inainte sa plece din SUA.

O femeie s-a razbunat dupa ce fostul ei iubit i-a dat „unfriend” pe Facebook

In cele din urma, anchetatorii au descoperit ca femeia nu a vrut decat sa se razbune pe barbatul cu care avusese relatii intime si care a sters-o din lista de prieteni de pe Facebook si i-a refuzat avansurile.

Inculpata s-a predat oficialilor FBI, care au pus-o sub urmarire, iar la o luna de la incident ea a fost acuzata de furnizarea de informatii false si de „fabricare” unei amenintari teroriste eronate. In consecinta, va trebui sa achite o amenda destul de mare pentru a-si „rascumpara” greseala: 20.000 de dolari