Cum s-a răzbunat un medic stomatolog pe fostul ei iubit

De: Gabriela Voicu / 02.05.2012, 16:20
Cum s-a răzbunat un medic stomatolog pe fostul ei iubit
Anna Mackowiak, un medic stomatolog în vârstă de 34 de ani, s-a răzbunat pe fostul ei iubit, lăsându-l știrb. Ulterior, acesta a fost părăsit și de noua lui prietenă.

Dacă te-ai despărțit recent de prietena ta, medic stomatolog, nu este o idee bună să mergi la cabinetul ei pentru tratamente dentare.

Polonezul Marek Olszewski știe de ce – pentru el o vizită la cabinetul fostei iubite, în calitate de pacient, a devenit asemănătoare unei scene din „Saw”.

Anna Mackowiak (34 de ani) și-a anesteziat fostul iubit și i-a scos toți dinții, iar acum a fost condamnată la închisoare pentru malpraxis.

„Am incercat să fiu profesionistă și să mă detașez de problemele din relația noastră. Dar când l-am văzut acolo, așezat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, m-am gândit imediat că este un nenorocit”, a declarat femeia după ce a fost arestată.

După ce i-a scos bărbatului toți dinții, Anna i-a bandajat gura și pur și simplu a plecat.

El nu a realizat inițial că nu mai are niciun dinte, iar când a ajuns acasă și a văzut ce „surpriză” îi făcuse fosta iubită, a avut un șoc.

Ca și cum nu a fost suficient, noua prietenă a lui Olszewski i-a spus că nu vrea să fie cu un bărbat știrb, așa că l-a părăsit la scurt timp după vizita lui la dentist.

Anna Mackowiak este acum cercetată pentru malpraxis și pentru că a inșelat încrederea unui pacient.